PETICE za Slovanskou epopej na Moravě

Slovanská epopej

Vážení členové a příznivci Moravské národní obce, na našem Facebooku jsme v pátek informovali o nové petiční akci za zachování Slovanské epopeje v Moravském Krumlově, která probíhala v sobotu 2. října v Brně na náměstí Svobody. V neděli večer nám naši příznivci zaslali podpisové archy s prosbou, abychom je poskytli všem, kterým není osud Epopeje lhostejný.


Vážení přátelé,
 
díky situaci, o které rozhodl znojemský soud dne 30. 9. 2010 v kauze Slovanská epopej jsme se rozhodli sepsat dne 2. 10. 2010 novou petici pro zachování Slovanské epopeje v Moravském Krumlově. Pokud nám chcete pomoci, vytiskněte si petici spolu s petičním archem, který najdete níže pod textem a pošlete ji všem svým přátelům a známým.
 
Žádáme proto všechny Moravany, Čechy i naše přátele, aby svým podpisem pomohli zabránit zneužívání práva a zastavit stěhování Epopeje, dokud nebudou shromážděny veškeré podklady, vyslyšeny všechny zúčastněné strany a případ kompletně vyřešen.
 
Petiční archy s podpisy prosím pošlete nejpozději do úterý 5. 10. 2010 na adresu: Hynek Vafek, Pionýrská 531, Moravský Krumlov, 672 01
 
Děkujeme za podporu

 
 
Petice v pdf (708 kB) ke stažení zde
 

petice-epopej-1
 
petice-epopej-2

4 odpovědi na “PETICE za Slovanskou epopej na Moravě”

  1. Petice je k dispozici také přímo na zámku v Moravském Krumlově poblíž pokladny, v nedělu jsem tam byl, tak jsem to rovnou podepsal.

  2. Dobrý den,

    naneštěstí jsem si petici přečetl až teď a už ji nestihnu odeslat poštou do požadovaného data. Alespoň tímto způsobem se však k petici připojuji.

    S pozdravem
    Luděk Šebesta, Břeclav, K.H.Máchy 27.

  3. Navrhuji vyhlásit den 7.října národním smutkem Moravy.
    Den, kdy bylo započato s krádeží Epopeje.

  4. Nechte Slovanskou epopej v Krumlove!!Nesouhlasíme s jejím přemístěním do Prahy!!!I jiná města než jen Praha mají snad právo na krásné památky!!!podepisujem se pod petici za zachovaní na součas.místě.Děkují Klímovi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *