OLOMOUC – Zástupci MNO Haná jednali na radnici

V pondělí 22. srpna 2011 v 10.00 hodin proběhlo jednání zástupců Místního sdružení MNO Haná s náměstkem primátora statutárního města Olomouc. Na této schůzce jsme panu náměstkovi předložili náš návrh na spolupráci. Jedná se o pomoc při drobných úpravách města, jako je například vybílení některých podloubí, sázení stromků atd. Naším cílem je do této veřejně prospěšné akce zapojit především mladé lidi, kteří by tak měli ukázat pozitivní vztah ke svému městu a regionu. Kromě mne se této schůzky zúčastnil také duchovní otec této skvělé myšlenky, aktivní člen Místního sdružení Haná, pan Libor Zrůbek, který je také pověřen koordinací této naší iniciativy.

 

Pan náměstek primátora, JUDr. Martin Major, se kladně vyjádřil pro naši vzájemnou spolupráci a společně s dalšími představiteli statutárního města Olomouc bude hledat možnosti, jak celou naši iniciativu převést do konkrétní roviny. Velmi se mi líbila myšlenka, kterou při tomto setkání na olomoucké radnici pronesl Libor Zrůbek: „Neptej se, co udělá město pro Tebe! Nejprve se zeptej, co můžeš udělat Ty pro své okolí!“.

Stanislav Blažek

 

předseda MNO Haná


 
FOTOGALERIE
 

Libor Zrůbek, duchovní otec veřejně prospěšné iniciativy v Olomouci

 
Stanislav Blažek, předseda Místního sdružení MNO Haná
Libor Zrůbek, MNO Haná
JUDr. Martin Major, náměstek primátora města Olomouc

 
Olomouc

Jedna odpověď na “OLOMOUC – Zástupci MNO Haná jednali na radnici”

  1. Dobry den,
    Rad bych ne co zeptal o pana Zrůbeka, muzete me informovat jestli je to on. Ja hledam Libor Zrubek kterem jsem studoval v Brne v roce 1986.Dekuju

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *