BRNO – Hokejová exhibice MORAVA vs ČECHY

V pátek 16. prosince 2011 proběhne v KAJOT ARENĚ v Brně, Křídlovická 34 (dříve Hala Rondo), hokejová exhibice MORAVA vs ČECHY. Utkání začíná v 17.30 hodin. Akce na podoru družstva Moravy přímo vybízí k použití moravských žluto-červených vlajek s orlicí nebo jiných moravských symbolů, které se začínají ve sportu běžně používat. Viz aktualita SPORT A MORAVSKÉ SYMBOLY nebo obrázek z Břeclavi. Přijďte zavzpomínat na časy, kdy jsme všichni obdivovali kličky Richarda Fardy, tvrdé střety Leo Gudase, góly Milana Nového a dalších legend našeho hokeje. V rámci utkání bude probíhat i bohatá tombola o hodnotné ceny. Kromě příjemného zážitku z hokeje a rock ‚n‘ rollu tak můžete vyhrát i dárek pod stromeček.

 
   Vstupenky na akci můžete zakoupit na hlavní pokladně KAJOT ARENY ve dnech 14. — 16. prosince 2011 mezi 14.00 a 18.00 hodinou nebo přes internet v síti Ticketportal i Ticketpro.
 
Ceny vstupenek
 
1. kategorie — Sezení: 150,- Kč
2. kategorie — Stání: 80,- Kč
Děti i důchodci se mohou přijít podívat na hvězdy minulosti zdarma.
 
 
 

LEGENDY NÁRODNÍHO HOKEJE, MORAVA vs. ČECHY
Brněnské fanoušky pobaví souboj Čechy vs. Morava v podání legend

 
 
 
Sestava Morava
 
Trenér: Černý, Nadrchal
 
• Odehnal
• Chalupa, Altrichtr, Ščerban, Hutira, Hrstka, Zubíček
• Hubáček, Farda, Meluzín, Smeták, Fabian, Kysela, Válek, Zíma, Bakus
 
 
 
Sestava Čechy
 
Trenér: Havel, Schwartz
 
• Altrichtr, Mašat
• Látal, Hajdůšek, Kučera, Řezníček, Brázdil, Maškarinec
• Žemlička, Nový, Richter, Ťoupal, Kampf, Tlačil, Kořínek, Procházka, Krásný
 
 
 
Sestavy mohou doznat změn.
 

Ilustrační obrázek

12 odpovědí na “BRNO – Hokejová exhibice MORAVA vs ČECHY”

  1. Nezdájí se vám Čechy nějak „ochuzené“ o území? a mimochodem proč je tam Morava i se Slezskem?

  2. Ilustrační obrázek: odkazujeme na studii Slezská území v ČR, která je oficiálním dokumentem Moravské národní obce. Popřípadě na článek Jak má vypadat budoucí západní hranice Moravy? (neoficiální názor), otištěný ve Sborníku Moravské národní obce, 5/2009. Problematice části Slezska v ČR a západních hranic Moravy se dále věnují obsáhlé studie na tomto blogu. Rádi bychom však čtenáře upozornili, že tento materiál nemusí být zcela shodný s postoji Moravské národní obce.

  3. Myslím, že je přednější řešit samotnou akci a případnou účast, než řešit obrázek. Ten je jen ilustrační. Téma této aktuality není zemská hranice či státoprávní uspořádání.

  4. A co ty Čechy? jaktože je tam to „voukousnutí“ na východě směrem k Moravě?? nikde ho na historické mapce Čech ho nevidím ;)je to tak 10 000 km čtverečních

  5. Kdybyste na tyhle mapce spojili Čechy a Moravu dohromady tak je mezi nima území „nikoho“ které ve skutečnosti patří k Čechám

  6. proč Moravané nevyvěsili moravskou vlajku vedle kostky nad ledem?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *