OLOMOUC – Předseda Moravské národní obce obdržel ocenění

V sobotu 11. února se v olomoucké restauraci U Puškaře konalo důležité jednání Výkonného vedení Moravské národní obce, jež bylo zahájeno slavnostním aktem. Členové MNO si velmi váží dlouholeté činnosti a úsilí, které ve prospěch Moravy vykonává předseda obce Ing. Jaroslav Krábek. Proto bylo hned v úvodu našemu předsedovi, z rukou Vladimíra Novotného a Stanislava Blažka, slavnostně předáno čestné uznání, které je jen malým poděkováním za velké dílo, které tato vyjimečná osobnost moravského hnutí vytvořila a nadála vytváří. Za Oblastní sdružení MNO Haná mu byla rovněž předána láhev archivní moravské třešňovice. Pane předsedo, děkujeme. Je pro nás čest s Vámi spolupracovat!

 

Čestné uznání

 
Ing. Jaroslav Krábek, předseda Moravské národní obce

6 odpovědí na “OLOMOUC – Předseda Moravské národní obce obdržel ocenění”

  1. Blahopřeji, velmi si vážím Vaší práce a děkuji za vše, co pro Moravu děláte.

  2. Vážený pane předsedo, i já Vám gratuluji.
    S pozdravem Al. Zapletal, MNO Olomouc

  3. Jardo, je to cca 8 let co se hrstka členů MNO scházela jen v Brně a moravské hnutí bylo hodně uzavřené. Tenkrát jsi řekl, že tvou vizí je uspořádat Výroční pochod Moravanů. V té době jsem si říkal, že je to zcela nemožné – média moravské subjekty nebrala, o Moravě se nehovořilo atd. Ale věřil jsem, že to dokážeme. Dnes je Výroční pochod Moravanů, přesněji řečeno DEN ZA MORAVU, největší promoravskou akcí. MNO se z hrstky nadšenců z Brněnska stala celomoravskou organizací a nejvetším a nejaktivnějším promoravským občanským subjektem.

  4. Vážený pane předsedo, také j Vám gratuluju jak osobně,tak za místní sdružení.
    S pozdravem Libor Šváb, MNO MS Přerovsko

  5. Rád bych touto cestou poděkoval našim členům za udělené čestné uznání a všem za blahopřání a gratulace. Je pro mne ctí i závazkem být předsedou organizace, která může být hrdá na své činy a úspěchy.
    Jaroslav Krábek
    předseda MNO

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *