ŠUMPERK – Minireportáž ze setkání MNO Sever

V sobotu 15. prosince 2012 se konalo každoroční setkání členů MNO Sever. Ve velmi přátelské atmosféře jsme hodnotili (ne)úspěchy uplynulého roku. Po projednání činnosti našeho místního sdružení se rozproudila diskuse nad tématy spjatými s moravským hnutím. Všichni jsme se shodli na potřebě dalších společných setkání, která upevňují kamarádské vztahy mezi lidmi rozdílných profesí a vlastně i věku, ale nejen jich. V plánu je vytvoření nohejbalového týmu MNO. Existovala shoda na nutnosti využití vloh a zájmů každého z nás ve prospěch společné myšlenky — obnovy naší země.
PhDr. Tomáš Skoumal, předseda MNO Sever

 
 
 

Hotel Hansa

 

 

 

 

2 odpovědi na “ŠUMPERK – Minireportáž ze setkání MNO Sever”

  1. Rád bych upozornil na to ,že na svátek svatých Cyrila a Metoděje vysela Moravská vlajka nejen na šumperské radnici ale take na farním středisku Římskokatolické farnosti Šumperk Jaroslav Veselý,pastoračni asistent a amaterský herardik

  2. Pane Jaroslave Veselý,

    děkujeme Vám za dobrou zprávu. Co k tomu dodat. Snad jen to, že Šumperk se hrdě hlásí k moravským zemským tradicím. Velmi si této skutečnosti vážíme. Naše poděkování právem patří jak představitelům městské samosprávy, tak zástupcům Římskokatolické farnosti v Šumperku.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *