BRNO – Moravská opékačka pod Bílendou

Vážení členové a příznivci Moravské národní obce, po úspěchu loňské zářijové opékačky nad Oltecem, Vás opět zveme na netradiční setkání členů a příznivců především brněnských místních sdružení, spojené s táborákem a opékáním přinesených dobrot, tentokrát na jižním svahu Bílé Hory.
Akce se uskuteční ve čtvrtek 18. dubna 2013 od 18.00 hodin. Místo na mapě zde: http://www.mapy.cz/s/6R8v. Jedná se o jižní svah Bílé hory nad Juliánovem, cesta je možná např. od zastávky šaliny č. 8 Bělohorská nebo kolem vrcholu Bílé hory od konečné Juliánov linky č. 9. Případné parkování by mělo být možné v přilehlých ulicích v Juliánově. Doporučujeme přiměřené oblečení (oheň, kouř).
 
Z místa je krásný výhled na jižní a východní část Brna. Na programu bude opékání a konzumace vlastních zásob, informace o tom, co se děje na Výkonném vedení. Dále probereme a upřesníme plánované jarní a letní akce a účasti na akcích ostatních místních sdružení a obecně o možnostech propagace Moravy a činnosti našeho občanského sdružení. V případě špatného počasí, které ovšem neplánujeme, se akce odkládá na začátek května.
 
Těšíme se na setkání s Vámi.
 

Místní sdružení MNO Mladá sajtna

 

Místní sdružení MNO Brno

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *