DLOUHÁ LOUČKA – Pochod přírodním parkem Sovinecko

Vážené Moravanky, Vážení Moravané, obec Dlouhá Loučka pořádá 11. ročník turistic­kého pochodu Přírodním parkem Sovinecko. Tato rozlehlá dědina na Uničovsku patří mezi vůbec první obce, které se zapojily do iniciativy Za vyvěšování moravské vlajky. Moravská vlajka zdobí prostor před radnicí nejen během obecních slavností, ale především ve všechny významné moravské dny. Tato výročí spojená s význam­nými osobnostmi moravských dějin byla dokonce vyznačena v letošním obecním kalendáři. Pro tyto skutečnosti se členové Moravské národní obce — z místního sdružení Uničovsko a oblastního sdružení Haná, rozhodli svojí účastí podpořit tuto pěknou obecní akci.

 
     Vážení členové a příznivci Moravské národní obce, sejdeme se 18. května 2013 v 8.00 hodin u obecního úřadu v obci Dlouhá Loučka. Společně pak dojdeme na start tohoto turistického pochodu, který bude na rozcestí v horní části vsi. Turistický pochod Vás zavede po krásných a zajímavých místech pohoří Nízkého Jeseníku a naší země Moravy. Vítány jsou moravské symboly a propagační předměty, jako například trička s moravskou orlicí, žluto-červené vlajky, moravské placky atd. Kromě pevné obuvi si nezapomeňte vzít s sebou také dobrou náladu. Těšíme se na Vaši účast.
 

 
 
 
 

Stanislav Blažek

 

předseda oblastního sdružení MNO Haná

 
 

E-mail: blazek@zamoravu.eu

 

Mobil: 736 252 687

 
 
 

Pochod přírodním parkem Sovinecko

2 odpovědi na “DLOUHÁ LOUČKA – Pochod přírodním parkem Sovinecko”

  1. Pravděpodobně dorazím. MNO půjde doufám 15 km trasu? 😉

  2. Budeme rádi, pokud se bude účastnit co nejvíc lidí. Na délce naší trasy se domluvíme na místě setkání. Demokraticky, většinový názor bude respektován. 😉

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *