Zvláštní poděkování místopředsedkyně Moravské národní obce

V tyto poslední dny před 5. červencem, kdy oslavíme příchod slovanských věrozvěs­tů svatých Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu, chci poděkovat panu Stanislavu Blažkovi za aktivní účast a pomoc, se kterou pracoval v iniciativě „Za vyvěšování moravské vlajky“. V oslovování radnic a jednáním s jejich představiteli se tak stal pro iniciativu jejím hlavním a nepostradatelným pilířem. Skláním se rovněž před prací historika umění, výtvarníka a editora Mgr. Jana Studeníka. Jeho přínos (ne­jen) letošnímu ročníku iniciativy „Za vyvěšování moravské vlajky“ spočívá předev­ším v talentu a času vloženém do vizuální a obsahové tvorby webové prezentace Mo­ravské národní obce a podkladů vlajkové iniciativy.

 
     Bez Mgr. Jana Studeníka, pana Stanislava Blažka a jejich soustředěného zaujetí pro Moravu, by iniciativa Moravské národní obce nemohla nikdy dosáhnout takového úspěchu.
 

Děkuji

Lenka Holaňová

 

hlavní koordinátorka vlajkové iniciativy

 
 
 

Stanislav Blažek

 
Mgr. Jan Studeník

3 odpovědi na “Zvláštní poděkování místopředsedkyně Moravské národní obce”

  1. Jsem velice rád, že se moravské věci ujímají mladí vzdělaní lidé. Díky tomu Morava nezahyne.
    Děkuji.
    Milan Havlíček

  2. Vážené moravské patriotky a patrioti,
    každého člověka jistě potěší, když je oceněna jeho práce. Musím se přiznat, že také mne slova místopředsedkyně MNO a hlavní koordinátorky iniciativy, paní Lenky Holaňové, potěšila. Také já si velmi vážím úsilí, které ve prospěch naší rodné země Moravy věnují paní Lenka Holaňová a Mgr. Jan Studeník. Jejich cílevědomost, nasazení, píle a především výsledky jejich promoravské práce jsou opravdu obdivuhodné. Je pro mne velkou ctí, že mohu s takovými skvělými lidmi spolupracovat.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *