OSOBNOST MORAVY 2016 – Zahájení hlasování

Vážení příznivci Moravy, jak již určitě víte, náš zapsaný spolek Moravská národní obec letos organizuje zbrusu novou občanskou iniciativu, které jsme dali výstižný název Osobnost Moravy. Prostřednictvím této ankety se snažíme poukázat na vý­jimečné moravské osobnosti, které působí v nejrůznějších oborech lidské činnosti. V průběhu uplynulých měsíců jste měli možnost předkládat své návrhy významných Mo­ravanek a Moravanů, o kterých se domníváte, že ve svém oboru natolik vynikají, že si zaslouží nominaci na tuto prestižní cenu. My pořadatelé jsme pak tyto významné osobnosti oslovovali a získávali jejich souhlas s nominací.

 
     První — nominační fáze iniciativy 17. října 2016 skončila. Především díky vám, příznivcům této iniciativy, bylo no­minováno 20 opravdu výrazných osobností naší rodné země Moravy.
 

Seznam nominovaných

 
Pro širokou veřejnost se od 18. října 2016 otevírá nová možnost, hlasováním v anketě vyjádřit svůj názor a přispět tak k regulérní volbě nejvýraznější osobnosti moravské země pro rok 2016. Hlasovací anketa bude otevřena až do 18. pro­since 2016. Po vyhodnocení výsledků ankety bude vyhlášena Osobnost Moravy 2016. Vážení přátelé, budeme velmi rá­di, pokud se v hojném počtu zapojíte do hlasování v této nové anketě.
 

Hlasování

 
My organizátoři ze spolku Moravská národní obec vám děkujeme za podporu, kterou jste nám vyjadřovali během úvodní no­minační části. Věříme, že nám zachováte svoji přízeň také během rozhodující — hlasovací části iniciativy.
 

Děkujeme a přejeme vám šťastnou volbu.

 
 
 

21 odpovědí na “OSOBNOST MORAVY 2016 – Zahájení hlasování”

  1. Dobrý den pane Martine, až do 17. října měla široká veřejnost možnost podávat návrhy na nominaci významných moravských osobností. Pana Jiřího Pavlicu bohužel nikdo z příznivců iniciativy „Osobnost Moravy“ nenavrhoval. Nejedná se však o jednorázovou akci a tak bude velká možnost nominovat tohoto umělce v příštím ročníku. Budeme rádi, pokud nám zachováte svoji přízeň a zúčastníte se už letos hlasování v anketě. Děkujeme.

  2. Hlasuji pro zpěváka Jožku Černého, který nám zpíval v době pro nás těžké a nechal nás zapomenout na vše kolem.
    Ať žije celá Morava !

  3. To je zajímavé, jak mnozí radí, když je po ukončení nominace :).

  4. Hlas pro: Jožka Černý – moravské písně je to poslední, co Moravě ještě zbylo.

  5. Dobrý den,
    hlasovala jsem v anketě a mail s odkazem jsem přeposlala dalším kolegům, bohužel se jim hlasovat již nedaří, neustále se jim dostává odpovědi, že už hlasovali. Přitom samozřejmě nehlasovali. Asi bude nějaký problém na webové stránce. Můžete to, prosím, dát do pořádku. Děkuji za pochopení.

  6. Osobnosti nepotřebují žádné hlasování.

  7. Hlasuji pro Jiřího Ilíka.Je to vyjímečný člověk a velký propagátor lidových tradic , historie i současnosti Slovácka.

  8. Michal Hoskovec dle meho nazoru praktik s dusí Moravana. Jeho publicistická činnost je jednoznačná. Pro mně osobnost vybavená schopnostmi hájícími příp. bojujícími o zájmy Moravy.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *