NOMINACE NA OSOBNOST MORAVY 2019 – LUDMILA KOPEČNÁ NEDOMANSKÁ

Vážení příznivci Moravy a ankety Osobnost Moravy, nás pořadatele ze spolku Moravská národní obec velmi těší, že vám můžeme představit letos již druhou ženu, která přijala naši nabídku k nominaci.

Mgr. Ludmila Kopečná Nedomanská je učitelka hry na klavír a hudební výchovy, varhanice a organizátorka koncertů vážné hudby. Narodila se 24. 9. 1977 v Prostějově. Pochází z pěti sourozenců a od dětství bydlí a pracuje v Konici u Prostějova. Od malička jí uchvátila hudba, už ve školce projevila zájem o výuku hry na klavír. S nástupem do první třídy začala navštěvovat hodiny klavíru na tehdejší LŠU v Konici. Od útlého věku pravidelně navštěvovala koncerty Kruhu přátel hudby, které nyní organizuje. V této době si ji jako následovnici vybral zakladatel Kruhu přátel hudby v Konici pan Alois Trnečka. Paní Ludmila se snaží pokračovat v této tradici pořádání koncertů, v září 2019 začíná již 32. koncertní sezona. Vystudovala konzervatoř v Kroměříži a následně Pedagogickou fakultu UP v Olomouci. Hudbou žije a organizací koncertů tráví téměř veškerý svůj volný čas. Hudba je její práce a zároveň koníček.

Děkujeme neúnavné organizátorce kulturního života v Konici, paní Mgr. Ludmile Kopečné Nedomanské, za souhlas s nominací a přejeme jí dostatek energie, vnímavých, talentovaných žáků a mnoho krásných koncertů.

Za koordinační tým iniciativy „Osobnost Moravy“
Stanislav Blažek
kontaktní osoba, jednatel s osobnostmi

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *