NOMINACE NA OSOBNOST MORAVY 2020 – Mgr. RADEK VINCOUR, VIKTOR KOHOUT a Ing. VLADIMÍR NAVRÁTIL

Vážení příznivci Moravy, v předchozích ročnících naší ankety nebývalo zvykem, že bychom mezi nominované osobnosti zařadili některého z politiků a to ani z řad mnoha skvělých a oblíbených starostek a starostů moravských měst a obcí. Letos však musíme učinit výjimku. Díky návrhům a pozitivnímu tlaku veřejnosti jsme se rozhodli oslovit současné starosty dvou krásných a na svoji historii hrdých měst a jedné hanácké obce, Uničova, Litovle a Červenky pana Mgr. Radka Vincoura, pana Viktora Kohouta a pana Ing. Vladimíra Navrátila se žádostí o souhlas s jejich nominací v anketě Osobnost Moravy 2020. K naší velké radosti všichni oblíbení starostové naši nominaci přijali s malým dodatkem, že tuto nominaci chápou také jako poctu pro všechny kolegyně a kolegy, kteří se taktéž podíleli a dále podílejí na zvládnutí současné složité situace vzniklé pandemií koronaviru. Celý region Uničovska a Litovelska se totiž díky vyhlášené karanténě ocitl náhle v naprosté izolaci. Zde se naplno projevil organizační talent a schopnost dodat veřejnosti, tedy svým občanům, pocit jistoty a klidu, který je nesmírně důležitý pro zachování respektu ke stanoveným bezpečnostním a hygienickým pravidlům a zamezení paniky. Uničovský pan starosta Radek Vincour například využil svého muzikantské umění a zahrál k radosti a potěšení všech Uničováků z ochozu starobylé renesanční radniční věže na svůj oblíbený pozoun. Je velmi cenné, že se všichni tři vážení pánové dokázali domluvit na co nejširší spolupráci obou měst i obce Červenka a byla tak navozena přátelská atmosféra při řešení vzniklých potíží a to například pokud jde o nedostatek ochranných pomůcek a podobně. Všichni tři nominovaní starostové mají velkou zásluhu na skutečnosti, že města Uničov, Litovel i obec Červenka na počest významných moravských dnů pravidelně vyvěšují moravskou zemskou vlajku a dávají tak najevo hrdost svých občanů na Moravu, její tradice, kulturu a historii.

Vážení přátelé, nám členům organizačního týmu dělá velkou radost, že můžeme prostřednictvím této iniciativy poukázat na výjimečné starosty, kteří své působení na radnicích Litovle, Uničova a Červenky berou jako své poslání. Dne 28. června bude otevřena internetová hlasovací anketa a každý z vás tak bude moci toto úsilí těchto mužů na radnicích ocenit tím, že jim dáte své hlasy.

Za organizační tým iniciativy „Osobnost Moravy“
Stanislav Blažek
kontaktní osoba a jednatel iniciativy

Mgr. Radek Vincour, starosta Uničova
Mgr. Radek Vincour, starosta Uničova

Viktor Kohout, starosta Litovle
Viktor Kohout, starosta Litovle


Ing. Vladimír Navrátil, starosta obce Červenka

38 odpovědí na “NOMINACE NA OSOBNOST MORAVY 2020 – Mgr. RADEK VINCOUR, VIKTOR KOHOUT a Ing. VLADIMÍR NAVRÁTIL”

  1. Velice pozitivni lidi v tech nejtezsich chvílích. Diky pane Radku Vincoure, za to, co pro nas dnes a denne děláte. Vasi verni.

  2. Hlasuji pro p. Viktora Kohouta , je neuvěřitelný člověk, který má velké srdce a schopnost ztmelit lidi v jeden celek s jediným cílem vše zvládnout.

  3. Dobrý večer pane Blažek,moc hezky napsané a chválím nápad zaslouží si to.
    Jen, ale malou chybičku opravit pan Kohout je taky Mgr.
    Děkuji
    Hezky den Mereďová

  4. Nejlepší starosta, jakého by jsme si mohli přát, neznám ochotnějšího a vstřícnějšího muže, moc děkujeme co pro nás všechny děláte pane Radku Vincoure.

  5. Nominuji pana Mgr. Radka Vincoura na osobnost Moravy za práci, kterou vykonává pro naše město Uničov .

  6. V této vypjaté době oba starostové jedou na maximální výkon. Opravdu jsou tu pro nás a jakýkoli dotaz nebo prosba je splněna.
    Vážím si jich a ocenění si 100% zaslouží!!

  7. S velkým respektem a ještě větší díky pane starosto RADKU VINCOURE posílám hlas. 👍

  8. Oba starostové pracovali na tisíc procent. Oba si zaslouží ocenění rovným dílem!

  9. Nominuji pana Mgr. Radek Vincour a držím palce jste nejlepší starosta Unicova

  10. Mgr. Radek Vincour je jednoznačně člověk na správném místě.

  11. Oba starostové si to zaslouží…. oba by meli být oceněny nějakým řádem trpelivosti, ochoty a lidskosti

  12. Za mě nominuji pana starostu města Uničov, Mgr.Radka Vincoura.

  13. Za mě nominuji pana starostu města Uničov, Mgr.Radka Vincoura.

  14. Rozhodně hlasuji pro našeho pana starostu Radka Vincoura ☺️

  15. Oba dva starostové se o lidi starali, ale jelikož jsem z Uničova, volím našeho pana starostu Mgr. Radka Vincoura

  16. Radek Vincour je nejlepší!!!

  17. Viktor Kohout, zvládl vypjatou situaci na 100%

  18. Všichni si to zaslouží, ale jsem uničovačka, takže za mě náš pan starosta Mgr. Radek Vincour 😊.

  19. Pokud chápu příspěvek dobře, tak zde nemusíte hlasovat pro jednotlivé starosty. Nominováni jsou jako celek všichni 3 dohromady. Ne každý sám za sebe.

  20. Za me urcite Viktor Kohout,jsem z Litovle,takze velke diky za podporu v dobe uzavreni a celkove podpore obcanum,je to chlap a svem miste,super clovek

  21. Není spravedlivé vybrat jednoho, ocenění by měli dostat všichni tři.
    Ale pokud musím vybrat jednoho (jsem z Litovle ) takže Viktor Kohout

  22. Viktor Kohout nejlepsi proste nej nej nejlepsi starosta. Uzasnej clovek na spravnem miste.

  23. Vážení přátelé, příznivci Moravy, děkujeme vám za vaše komentáře a zájem o anketu Osobnost Moravy 2020. Nás členy organizačního týmu velmi těší, že naši nominaci přijali tři skvělí moravští starostové, kteří však v anketě nevystupují samostatně, tedy každý zvlášť, ale tvoří trojici, která se bude v internetové anketě ucházet o vaše hlasy. Tato anketa bude otevřena od 28. června (12:00) do 13. prosince (12:00).

  24. NOMINACE NA OSOBNOST MORAVY 2020

    Mgr. RADEK VINCOUR, VIKTOR KOHOUT a Ing. VLADIMÍR NAVRÁTIL

  25. Radek Vincour, alu určitě si to zaslouží všichni tři

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *