NOMINACE NA OSOBNOST MORAVY 2020 – Mgr. JAROMÍR OSTRÝ

Vážené Moravanky, vážení Moravané, příznivci Moravy, my členové koordinačního týmu máme velkou radost, že vám dnes můžeme představit další velkou osobnost naší země, která přijala naši nabídku na nominaci v anketě Osobnost Moravy 2020.
Touto osobností je novinář a bývalý ředitel stanic ČRo Brno a ČRo Zlín, pan Mgr. Jaromír Ostrý. Tento rodák z Nového Města na Moravě se narodil 14. května 1954. Vystudoval dramatický obor na Státní konzervatoři Brno a poté rozhlasovou žurnalistiku na Filozofické fakultě Univerzity Jana Amose Komenského v Bratislavě.

Během svého rozhlasového působení získal cenu programového ředitele za významné zvýšení poslechovosti regionálního vysílání ČRo Brno s přihlédnutím k tvůrčímu podílu na úspěšných cyklech Toulky českou minulostí (režie, výběr hudby), Trefa (autor a moderátor), Otázky a odpovědi (autor a moderátor), Stříbrný vítr (autor a moderátor) a Kontakt (autor a moderátor).

V současné době se panu Mgr. Jaromíru Ostrému podařilo rozjet zajímavý a ambiciózní projekt, který dostal přiléhavý název Moravská rodina. Snahou zakladatele webových i facebookových stránek je, aby se sdružilo co nejvíce moravských patriotek a patriotů se srdcem na pravém místě. Vize projektu Moravská rodina zní: „Společenství lidí, které spojuje láska k Moravě.“

Závěrem bychom panu Mgr. Jaromíru Ostrému rádi poděkovali za souhlas s nominací v naší anketě a popřáli mu mnoho dalších úspěchů a co nejvíce členů Moravské rodiny.

Za organizační tým iniciativy „Osobnost Moravy“

Stanislav Blažek
kontaktní osoba a jednatel iniciativy

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *