OSOBNOST MORAVY 2021 – Vyhodnocení ankety

Vážení příznivci Moravy a Moravské národní obce, hlasování v anketě OSOBNOST MORAVY 2021 dospělo ke svému konci. Přestože naši společnost opět zasáhla vlna koronavirové epidemie, zájem moravských patriotů a široké veřejnosti o hlasování v anketě to nijak nesnížilo.

Nás pořadatele ze spolku Moravská národní obec to upřímně potěšilo. Také letos jsme zaznamenali velmi slušný počet hlasů celkem 17755. Každý z nich má svoji nespornou hodnotu a přispívá k co největší objektivitě konečných výsledků. Vítězi letošního ročníku ankety a Osobnostmi Moravy 2021 se na základě opravdu velké převahy vašich hlasů stali dvacetinásobní mistři světa a dvacetipětinásobní mistři Československa v kolové JINDŘICH a JAN POSPÍŠILOVI, kterým srdečně blahopřejeme. Oběma slavným bratrům také náleží a bude předána připravená hlavní cena, kterou je unikátní skleněná trofej s moravskou orlicí a jmény vítězů – Osobností Moravy 2021. Obdobné exkluzivní skleněné trofeje menších velikostí obdrží také osobnosti umístěné na druhém a třetím místě ankety.

Pořadí nominovaných osobností podle počtu obdržených hlasů:

1. JINDŘICH a JAN POSPÍŠILOVI | 7051 hlasů
2. Mgr. RADOMÍR SURMA | 5836 hlasů
3. Doc. PhDr. JIŘÍ PERNES, Ph.D. | 2262 hlasů
4. JARMILA VÍTOSLAVSKÁ | 1380 hlasů
5. Doc. Ing. MILOŠ MICHLOVSKÝ, DrSc. | 1226 hlasů

Rádi bychom touto cestou vyjádřili úctu všem nominovaným osobnostem. Ačkoliv obdrželi různý počet hlasů, všichni nominovaní patří mezi přední osobnosti společenského života naší drahé vlasti, země Moravy. Všem nominovaným, nominujícím a hlasujícím děkujeme za účast, zájem a podporu. Naše snaha jakožto pořádající organizace bude i nadále pokračovat, budeme se snažit poukazovat na výjimečné Moravanky a Moravany, lidi, kteří vynikají v nejrůznějších oborech ať už na více nebo méně viditelných pozicích. Proto si vás dovolujeme požádat o sledování a podporu další činnosti Moravské národní obce.

Koordinační tým iniciativy Osobnost Moravy

Jan a Jindřich Pospíšilovi
Mgr. Radomír Surma
Doc. PhDr. Jiří Pernes, Ph.D

2 odpovědi na “OSOBNOST MORAVY 2021 – Vyhodnocení ankety”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *