OSOBNOST MORAVY 2022 – Zahájení sedmého ročníku

Vážení příznivci, Moravanky a Moravané, blíží se jaro a my členové koordinačního týmu ze spolku Moravská národní obec si dovolujeme Vás pozvat ke sledování, podpoře a přímému zapojení do průběhu letošní ankety Osobnost Moravy 2022.

Stejně jako v předchozích ročnících hledáme známou nebo méně známou osobnost, která svým umem a činností přispívá k utváření dobrého jména naší drahé země Moravy. A právě takoví lidé si dle našeho názoru zaslouží naši pozornost, podporu a ocenění. Vážení přátelé, pokud někoho takového například ze svého okolí znáte, tak neváhejte a napište nám jméno a případně další informace o vámi navrhovaném člověku. My, pořadatelé, rádi navrženou osobnost oslovíme, získáme její souhlas a poté ji zařadíme na seznam nominovaných. Následně můžete hlasovat pro svoji oblíbenou osobnost v internetové anketě. Každý moravský patriot tak může přispět k co největší objektivitě při rozhodování, kdo se stane Osobností Moravy pro rok 2022.

Pravidla ankety: Termín ukončení sběru nominací: 12. červen 2022. Do té doby je možné posílat své návrhy na adresu osobnost@zamoravu.eu či na FB stránku Osobnost Moravy. Není třeba získávat souhlas s nominací ze strany nominovaného, to učiní komise – nicméně je otevřena možnost získat souhlas s předstihem, o čemž je třeba komisi informovat.

Od 26. června (12:00 hod.) do 11. prosince (12:00 hod.) bude otevřena hlasovací anketa. Po jejím uzavření bude vyhlášeno jméno vítěze – Osobnosti Moravy 2022 na stránkách Moravské národní obce.

Závěrem bychom rádi poděkovali vám všem příznivcům za podporu předchozích šesti ročníků této moravské internetové ankety. Věříme, že nám zachováte svoji přízeň i v letošním roce. Víme, že Morava je země bohatá na významné osobnosti z nejrůznějších oborů lidské činnosti a tvořivosti. Proto se nezdráhejte nám pořadatelům zaslat své návrhy, netrpělivě je budeme očekávat. Už nyní vám za tuto spolupráci děkujeme.

Sledovat nás můžete zde:

Stránky Moravské národní obce: Moravská národní obec – Za Moravu

Facebook iniciativy: Osobnost Moravy | Facebook

Koordinační tým iniciativy „Osobnost Moravy“

Osobnost Moravy 2022
Osobnost Moravy 2022

Jedna odpověď na “OSOBNOST MORAVY 2022 – Zahájení sedmého ročníku”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *