VYVĚSÍME! 2014

Drahé Moravanky, Moravané a přátelé Moravy, rok se sešel s rokem a máme tu zase slavné moravské výročí, příchod svatých Cyrila a Metoděje na Velkou Moravu. K uctění památky slovanských věrozvěstů vyzývá naše občanské sdružení radnice na Moravě, aby v tento významný den vyvěsily moravskou vlajku. V roce 2013 se takto přihlásilo k Moravě a jejím tradicím 761 obcí (nejen) na Moravě. Každý může oslovit radnici ve své obci (odkaz) a požádat obecní zastupitele o vyvěšení vlajky; nebo také může dát najevo svůj vztah k Moravě individuálně a vyzdobit svůj domov a okolí moravskými symboly.

 
     Vážení přátelé, vyhlašujeme fotosoutěž „VYVĚSÍME!“. Jedná se o iniciativu nás všech bez rozdílu postavení, kultur a vyznání; nás, kterým Morava není lhostejná. Lidem z našeho okolí a celému světu dejme poznat, že máme Moravu rádi a jak moc nám na ní záleží. Není přitom potřeba čekat na svátky či nějakou vhodnou příležitost, výzdoba moravskou vlajkou je vhodná vždy! Máte svoje vlastní nebo firemní webové stránky? Nejvyšší čas je označit moravskou vlaječkou, jako například zde. Na fotografiích můžete experimentovat nejen s vlajkou, ale i s moravskými barvami jako takovými — kombinace zlaté (žluté) a červené: květiny, oděv, západ slunce… V tomto směru neklademe žádná omezení. Nejlepší záběry budou oceněny zajímavými věcnými cenami.
 
 
 
Jak tedy na to?
 
Výtisk vlaječky, varianta vhodná do každého okna.
Omalovánky pro děti, pro Moravánky. 🙂
Zakoupení vlajky, buď jednoduché bikolóry nebo bikolóry se znakem uprostřed.
 
 
 
Pravidla soutěže
 
1.
Soutěže se může zúčastnit každý.
 
2.
Počet snímků není omezen.
 
3.
Ze soutěže budou vyloučeny příspěvky propagující potlačování práv a svobod občanů, příspěvky popouzející k násilí, či jinak nevhodné. Prosíme, pamatujte, že jde čistě o oslavu moravanství, našich historických, kulturních a duchovních hodnot.
 
4.
Fotografie označené heslem VYVĚSÍME! 2014 můžete zasílat dvěma způsoby:
 
a) na zeď stránky MNO Chcu, aby na mojí radnici vlála Moravská vlajka.
b) na e-mail MNO info@zamoravu.eu.
 
Odtud je budeme nahrávat do fotoalba VYVĚSÍME! 2014.
 
5.
Hlasování o nejhezčí fotografii bude probíhat tlačítkem To se mi líbí ve fotoalbu VYVĚSÍME! 2014. Vyhrává fotka s největším počtem „lajků“.
 
6.
Hlasování začíná okamžitě po zveřejnění fotografie ve fotoalbu a potrvá až do 31. srpna 2014. Dne 1. září 2014 budou vyhlášeni vítězové.
 
 
 
Foťte a vyhrajte, přejeme Vám úspěch!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *