OSOBNOST MORAVY 2023 – Vyhodnocení ankety

Vážení příznivci Moravy a Moravské národní obce, hlasování v anketě OSOBNOST MORAVY 2023 dospělo ke svému konci. Opět nás pořadatele ze spolku Moravská národní obec upřímně potěšil zájem nejen moravských patriotek a patriotů, ale také široké veřejnosti o hlasování.

Také letos jsme zaznamenali velmi slušný celkový počet 14 023 hlasů. Každý z nich má svoji nespornou hodnotu a přispívá k co největší objektivitě konečných výsledků. Vítězem letošního ročníku ankety a Osobností Moravy 2023 se díky vašim hlasům stal skvělý umělec, malíř, litograf, vinař a velmi oblíbený organizátor, pan FRANTIŠEK PAVLICA, kterému srdečně blahopřejeme. Tomuto všestrannému Moravanovi také náleží a bude předána připravená hlavní cena, kterou je unikátní skleněná trofej s moravskou orlicí a jmény vítězů – Osobností Moravy 2023. Obdobné exkluzivní skleněné trofeje menších velikostí obdrží také osobnosti umístěné na druhém a třetím místě ankety.

Krátkou informaci o vítězi ankety naleznete zde: Seznam nominovaných 2023

Pořadí nominovaných osobností podle počtu obdržených hlasů:

1. FRANTIŠEK PAVLICA | 4027 hlasů
2. HELENA HAVELKA BARONOVÁ a MILOSLAV HAVELKA |3491 hlasů
3. Ing. VLADIMÍR JOSEF NIPPERT | 2551 hlasů
4. Ing. ZUZANA BOUDOVÁ a OTTO BOUDA | 2099 hlasů
5. JAROMÍR MEIXNER | 1855 hlasů

Rádi bychom touto cestou vyjádřili úctu všem nominovaným osobnostem. Ačkoliv obdrželi různý počet hlasů, všichni nominovaní patří mezi přední osobnosti společenského života naší drahé vlasti, země Moravy. Všem nominovaným, nominujícím a hlasujícím děkujeme za účast, zájem a podporu. Snaha nás pořadatelů ze spolku Moravská národní obec však bude i v budoucnu poukazovat na výjimečné Moravanky a Moravany, lidi, kteří vynikají v nejrůznějších oborech lidské činnosti. Proto si vás dovolujeme požádat o sledování a podporu další činnosti Moravské národní obce.

Za koordinační tým iniciativy Osobnost Moravy Stanislav Blažek, jednatel iniciativy

3 odpovědi na “OSOBNOST MORAVY 2023 – Vyhodnocení ankety”

  1. Moc blahopřeji a přeji do další pracovní i umělecké činnosti zdraví, pohodu, patřičnou míru kreativity a hodně dobrých přátel! Mirek Bartošík z Veselí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *