Zahájení 2. ročníku vlajkové iniciativy MNO

Začátkem února roku 2011 zahájila Moravská národní obec 2. ročník nepolitické iniciativy „Za vyvěšování moravské vlajky“ na radnicích. Koordinátorem akce byl opět určen Vladimír Novotný, místopředseda MNO. Mediálními partnery jsou občanské iniciativy Naša Morava a Chcu, aby na mojí radnici vlála moravská vlajka. Pokud chcete, aby i na Vaší radnici moravská zemská vlajka zavlála, tak se do iniciativy zapojte i VY. Jako občané a zastupitelé samospráv předložte výzvu MNO radnicím, kterou Vám poskytne koordinátor akce. Během následujících dní se objeví i na webu MNO, kde bude pro 2. ročník vlajek vytvořeno speciální MENU.

 
KOORDINÁTOR INICIATIVY
 
Vladimír Novotný
E-mail: novotny@zamoravu.eu
mobil: 731 183 041
 

Vít Aldorf (starosta města Oslavany): Od loňského roku je moravská zemská vlajka vyložena na průčelí Městského úřadu kontinuálně. Bude tomu tak i nadále.
Vít ALDORF (starosta města Oslavany): "Od loňského roku je moravská zemská vlajka vyložena na průčelí Městského úřadu kontinuálně. Bude tomu tak i nadále."

 
Bc. Dalibor Horák (starosta města Uničov): Rada města Uničova podpořila iniciativu MNO pravidelným vyvěšováním moravské zemské vlajky dne 5. července (Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje) a 28. října (Den vzniku samostatného československého státu i Den svatořečení moravského knížete Rastislava pravoslavnou církví).
Bc. Dalibor HORÁK (starosta města Uničov): "Rada města Uničova podpořila iniciativu MNO pravidelným vyvěšováním moravské zemské vlajky dne 5. ČERVENCE (Den slovanských věrozvěstů Cyrila a Metoděje) a 28. ŘÍJNA (Den vzniku samostatného československého státu i Den svatořečení moravského knížete Rastislava pravoslavnou církví)."

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *