Stanovisko Moravského kulatého stolu k desinformační kampani

Organizace sdružené okolo Moravského kulatého stolu podporují iniciativu Morav­ské národní obce „Vyvěsíme“ a vyvěšování moravské zemské vlajky ve žluto-červe­né podobě tak, jako to schválil Moravský zemský sněm v 19. století. Soukromé me­diální iniciativy „neznámých mecenášů“ („mladí historikové“ dnes mají desítky ti­síc na nákupy vlajek?) a pana Vitka z tzv. Moravské (des)informační služby pokládá­me za nešťastné a matoucí, moravské věci (cíleně?) škodící. V anketě pod textem článku tedy klikáme na „NE“. Mecenáš rozdá 150 vlajek Moravy | Editorka Deníku si neověřila informace, Moravská informační služba neexistuje, jedná se „one man show“ pana Luboše Vitka, spammera, který je blacklistován na všech freemailech.

5 odpovědí na “Stanovisko Moravského kulatého stolu k desinformační kampani”

  1. Zoufalý pokus Alerionu zbavit se 150ti neprodaných kusů modrých vlajek.

  2. Na informační webu mikan.cz je anketa na žluto červenou vlajku.Otázka není položena konfrontačně na variantu vlajky,ale jednoznačně vychází pro žluto červenou.Chci upozornit,že sledovanost toho to webu už překročula stotisícovou hranici.Proto si myslíme,že lidé jasně stanovili variantu vlajky a nikdo to nezmění!Že Brněnský Den zveřejní takovou anketu s tím to vysledkem považujeme za pochybné protože my web děláme z nadšení a zadarmo kdešto oni jsou za své články honorováni a tak k čí polívečku jídáš toho písničku zpívej.

  3. Dobrý den,
    za obchod Moravský patriot můžu potvrdit, že modré moravské markraběcí standarty jsou dlouhodobým ležákem a to i přes veškeré nátlakové iniciativy sabotérů vlajkové iniciativy se toto zboží prodává po dvou či třech kusech za jeden kalendářní rok.

    Nejvíce mě však na tom mrzí to, že se poslední dobou podivnými individuálními akcemi tento krásný moravský symbol (jeden z nejstarších) stává symbolem, intrikářů, kriminálníků, vyčůránků, manipulátorů a podobných lidí, kteří bez ostychu manévrují na hranici mezi slušností a podvodem a komplikují tak snahu přihlásit se vlajkou k Moravě ostatním slušným lidem.

    Jiří Máca
    http://www.moravskypatriot.eu

  4. Přátelé,
    srdečně vás zdravím. Nevzdáme se!

    Milan Havlíček

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *