OSOBNOST MORAVY 2020 – Zahájení pátého ročníku

Vážení příznivci, Moravanky a Moravané, je začátek roku 2020 a my pořadatelé ze spolku Moravská národní obec si vás dovolujeme co nejsrdečněji pozvat nejen ke sledování, ale především k aktivní účasti na již pátém ročníku iniciativy „Osobnost Moravy“.

Také v letošním roce hledáme známou, či méně známou moravskou osobnost, jejíž činnost přispívá k utváření dobrého jména naší krásné země Moravy. A právě takoví lidé si dle našeho názoru zaslouží naše ocenění. Pokud někoho takového znáte, tak neváhejte a zašlete nám svůj návrh. My, pořadatelé, rádi vámi navrhovanou osobnost oslovíme, získáme její souhlas a poté zařadíme mezi nominované osobnosti. Každý člověk může přispět k co největší objektivitě při rozhodování, kdo se stane Osobností Moravy pro rok 2020.

Pravidla ankety:

– Termín ukončení sběru nominací: 14. červen 2020. Do té doby je možné posílat své návrhy na adresu osobnost@zamoravu.eu či na FB stránku Osobnost Moravy. Není třeba získávat souhlas s nominací ze strany nominovaného, to učiní komise — nicméně je otevřena možnost získat souhlas s předstihem, o čemž je třeba komisi informovat.

Od 28. června (12:00 hod.) do 13. prosince (12:00 hod.) bude otevřena hlasovací anketa.
Po uzavření bude vyhlášeno jméno vítěze — Osobnosti Moravy 2020 na stránkách Moravské národní obce.

Závěrem bychom rádi poděkovali vám všem příznivcům za zájem a spolupráci během uplynulých čtyř ročníků této internetové ankety. Věříme, že nám zachováte svoji přízeň i v letošním roce. Víme, že na Moravě žije a pracuje mnoho výrazných osobností z nejrůznějších oborů lidské činnosti. Proto se nemusíte bát zasílat, nám pořadatelům, své návrhy, netrpělivě je budeme očekávat. Již předem vám za ně děkujeme.

Sledovat nás můžete zde:

Stránky Moravské národní obce: Osobnost Moravy
Facebook iniciativy: Osobnost Moravy

3 odpovědi na “OSOBNOST MORAVY 2020 – Zahájení pátého ročníku”

  1. Navrhuji Alenu Mornštajnovou, spisovatelku, do soutěže Osobnost Moravy

  2. Dobrý den, dovoluji si navrhnout na osobnost Moravy pro rok 2020 pana Aleše Macka, koordinátora propagace Společnosti pro Moravu a Slezsko, za dlouholetou usilovnou aktivitu vůči nekorektnostem a ignoranství ve vztahu k Moravě a Slezsku ve veřejném a zvláště pak v mediálním prostoru. Kontaktně s mravenčí pílí upozorňuje aktéry různých materiálních i duchovních produktů na nechtěně i mnohdy záměrně zamlčující fakta o existenci těchto zemí.
    S úctou Zdeněk Albrecht

  3. Za mě určitě:
    Mgr. RADEK VINCOUR, VIKTOR KOHOUT a Ing. VLADIMÍR NAVRÁTIL
    Všichni tři si to velmi zaslouží a nejvíce náš starosta Radek Vincour.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *