BRNO – Martin Štěpán, Morava & Kometa

Martin Štěpán je na první pohled kluk jako plno jiných. Mnozí jste si jistě všimli jeho jména na facebookových stránkách MNO: Moravská národní obec nebo Chcu, aby na mojí radnici vlála Moravská vlajka, popřípadě na jiných stránkách s morav­skou tématikou, například Naša Morava. Tyto stránky navštěvuje často, neboť je moravský patriot a na svůj mladý věk dlouholetý podporovatel Moravy, především propagací moravské vlajky a dalších moravských symbolů. A protože je také skalní Komeťák, nejčastěji je vidět jeho vlajka právě na komeťáckých zápasech, foto­dokumentace s vlastními popisy přiložena.

 
     Martin je student Střední školy uměleckomanažerské v Brně–Židenicích a s výběrem oboru Multimediální tvorba je velice spokojen a baví ho. Jak nám sám řekl, jeho zájmy jsou například filmová kritika, hledání chyb a nepřesností ve filmech a všechno kolem filmu a filmování. Dalšími zájmy jsou samozřejmě „Kometááááááá!“, hokej vůbec, hokejbal a Formule 1. Martin získal, sportovně řečeno, bronz v letošní MNO soutěži VYVĚSÍME!. Jeho moravská vlajka v Brně-Vino­hradech, kde bydlí, jistě přitahovala 5. července pozornost celého sídliště.
Je mou povinností se Martinovi omluvit za zpoždění, se kterým zveřejňujeme jeho fotografie. Velké zpoždění, neboť je poslal již v dubnu, kdy se odehrál onen zápas, na kterém byly fotky pořízeny. Tuto daň si vyžádala vlajková iniciativa; všem nám ubrala kus času. Snad se mi to nyní podařilo alespoň trochu napravit. Za propagaci Moravy a moravských symbolů, Martine, velký dík!
 

 
 
 
 
 
 
 
 

Lenka Holaňová

 

místopředsedkyně MNO

 
 
 

Martin Štěpán

 
Moje fangla trčí úplně nahoře

 
Někdo během českých hokejových her napsal na moje místo ČEŠI, tak jsem dopsal MORAVÁCI, tož kurňa!

 
Jak já jim říkám? Kolegové v Rondu na Kometě

 
Výbava pravého Komeťáka s fanglou

 
Výbava pravého Komeťáka

 
Vyvěsíme! 2013, Martin Štěpán, 3. místo

6 odpovědí na “BRNO – Martin Štěpán, Morava & Kometa”

  1. Děkuju za pekny článek. Jen chci dodat, ze ta moje fotka je ,kdyz me bylo 16. Každopádně se nezlobím, jsem mile potěšen. Fotky budu posílat i nadále.

    Všem patriotum přeji hezky den.
    M.Stepan

  2. Tak má vypadat správné moravan.Jen tak dál Martine…

  3. Jak už jsem psal slečně Marii Sedláčkové, ve Vašem věku jsem „boj“ za Moravu nechápal, proto také máte můj upřímný obdiv.
    Každopádně fandit jedinému hokejovému mužstvu a fandit celé moravské zemi je obrovský rozdíl. K tomu druhému je potřeba mít otevřené srdce.

  4. To je skvělé, že máme tolik mladých moravských patriotů, kteří jsou ochotni pro svoji zem také pracovat. Martine, jen tak dál!

  5. KOMETA BY MĚLA MÍT ALESPOŇ NA RUKÁVĚ MORAVSKOU ORLICI.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *