VYVĚSÍME! 2021 – fotosoutěž

Vyvěsíme

Vážení přátelé Moravy, Moravanky a Moravané, vyhlašujeme opět foto soutěž „Vyvěsíme!“ pro všechny, kterým Morava není lhostejná. Motivům a fantazii se meze nekladou, můžete fotograficky experimentovat nejen s moravskou symbolikou a vlajkou, ale i s moravskými barvami.

Fotit můžete cokoliv, co je ozdobeno moravskými symboly, domy, oděvy, auto, moto, bycikl, člun, vaše okno, balkon, pracovní stůl nebo třeba lehátko u vody. S moravskou vlajkou můžete cestovat, označit své nebo firemní webové stránky a tak podobně. Nejlepší záběry budou oceněny věcnými dary s moravskou tématikou.

PRAVIDLA

Soutěže se může zúčastnit každý. Počet snímků není omezen. Zakázány jsou jen fotografie propagující násilí, potlačování práv a svobod občanů a tak podobně. Fotografie s heslem VYVĚSÍME! 2021 posílejte e-mailem na adresu MNO info@zamoravu.eu nebo vložte na zeď Facebooku Moravská národní obec nebo Chcu, aby na mojí radnici vlála Moravská vlajka. Vaše fotografie budeme nahrávat do stejnojmenné fotogalerie na facebookové stránce tady, kde bude probíhat hlasování formou „To se mi líbí“. Vyhrává fotografie s největším počtem lajků.
Hlasování začíná okamžitě po zveřejnění fotografie ve fotoalbu a potrvá až do 31. srpna 2021. Dne 1. září 2021 budou vyhlášeni vítězové. Nemáte vlajku? Pořídíte ji tady:
E-shop |  Moravský patriot Omalovánky pro Moravánky | ke stažení  zde

Vyvěsíme

Jedna odpověď na “VYVĚSÍME! 2021 – fotosoutěž”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *