Den za Moravu byl impozantní – poděkování patří všem

Den Za Moravu!

Vážení přátelé a příznivci Moravské národní obce, děkujeme Vám za projevenou podporu, účast a kladné ohlasy na včerejší „Den Za Moravu!“. Jsme velmi potěšeni, že událost vzbudila nadšení i radost a celkově sjednotila moravský lid. Navázala se nová přátelství a nabylo mnoha pozitivních dojmů. V těchto mimořádných chvílích jsme všichni pocítili hrdost, že jsme Moravané.


Koncepce pestrého programu – oslava výročí 1188 let od první písemné zmínky o Moravanech z roku 822 byla důstojná a slavnostní. Krášlila podzimní náladu. Událost zaujala i ČT Brno, která zde natáčela dokument o moravském hnutí. Náš dík proto patří všem, kteří se jakýmkoliv způsobem podíleli na tvorbě kulturního programu a organizačním zajištění celé akce. Rovněž bychom chtěli poděkovat zahraničním hostům, kterým se vždy dostane vřelého přijetí. Jsme přesvědčeni, že jdeme správnou cestou a dokážeme oslovit široké spektrum lidí. Věříme, že naše aktivity jsou smysluplné a přispívají k moravskému obrození.

Ještě tentýž den o naši akci informoval Brněnský deník. Další článek vyjde v Právu. Dnes byla o moravském dni odvysílána reportáž na ČRo Brno. V rádiu referoval pan Vladimír Novotný, místopředseda MNO.

Jedna odpověď na “Den za Moravu byl impozantní – poděkování patří všem”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *