MORAVSKÝ PATRIOT – Nový e-shop pro moravské vlastence

Vážení Moravané, rádi bychom vám představili e-shop www.moravskypatriot.eu, v němž naleznete rozmanitý sortiment moravik (vlajky, knihy, samolepky, oblečení, odznaky) pro vlastenecké potřeby a projevy. K slavnostnímu dekorování budov jsou k mání tradiční žluto-červené zemské vlajky a prapory, což ocení mj. i radní a zastupitelé. Pro opravdové milovníky Moravy je k dispozici také moderní verze středověkého modrého praporu s původní bílo-červenou orlicí. Speciální kategorií je pak bazar, kam se umisťuje komisní prodej. Do vyprodání zásob lze koupit knihu Pod moravskou orlicí aneb Dějiny moravanství, ke které je přiloženo aktuální vyjádření autora Jiřího Pernese, kde líčí rozdíl jeho vnímání moravanství před 16 lety a dnes.

2 odpovědi na “MORAVSKÝ PATRIOT – Nový e-shop pro moravské vlastence”

  1. Zdravím vás a mám dotaz,potřeboval bych vědět jak vypadá vlajka s karabinkou oproti vlajky s tunýlkem.Myslím si,že vlajka s tunýlkem má navlíkací prostor na tyčku,ale karabinku tak to nevím jak vypadá.Děkuji za odpověd.Procházka Jiří.

  2. Jsem moravský patriot a velmi mne mrzí, že od sčítání v roce 1992 došlo k velkému úbytku lidí hlásících se k moravské národnosti.
    Hledal bych podporu i u našeho souseda Slovenské republiky, která je jediným státem, který uznává moravskou národnost.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *