377 RADNIC – moravské vlajky v Pardubickém kraji

K 2. červenci 2012 se počet zapojených radnic vyšplhal k úctyhodnému číslu 377 a další přibývají. V Den slovanských věrozvěstů vyvěsí moravskou vlajku například statutární město Brno (Magistrát, Jihomoravský krajský úřad + 16 městských částí), dále pak města Jeseník, Valašské Klobouky, Jemnice atd. Na jihozápadní Moravě vlajku vyvěsí město Dačice a obec Dešná — dnes Jihočeský kraj, okres Jindřichův Hradec, nezní vám to divně? Zcela nově a poprvé v historii iniciativy vlajka zavlaje i v moravské části Pardubického kraje (dříve Východočeský kraj). Moravskou vlajku tam hrdě vyvěsí město Moravská Třebová, Mladějov na Moravě, Rychnov na Moravě, Útěchov a Jaroměřice (vše okres Svitavy). MAPA VLAJEK

 
     Moravskou vlajku vystaví i ve Vysokém Mýtě v Čechách (Pardubický kraj), rodišti profesora A. V. Šembery, který je s moravskou žluto-červenou bikolórou úzce spjatý. Další podrobné informace o vlajkové iniciativě Vám sdělí Vladimír Novotný, místopředseda MNO a hlavní koordinátor iniciativy. E-mail: novotny@zamoravu.eu, mobil: (+420) 731 183 041.
 
ČECHY – Vysoké Mýto vystaví moravskou vlajku
Alois Vojtěch Šembera a moravská žluto-červená vlajka
 
     Nově si můžete do konce roku 2012 moravskou vlajku zakoupit v Brně, v přízemí u pokladen Tesca v OC Futurum, Vídeňská 100, 619 00 Brno-jih.
Dále si moravskou vlajku můžete zakoupit v K&K řemesla, Březolupy č. p. 64, 687 13 Březolupy (okres Uh. Hradiště). Po předchozím objednání (telefonicky, e-mailem) zajistí dodání moravských vlajek. Vyzvednutí na prodejně v Březolupech. Otevírací doba: Po — Pá od 8.00 do 16.00 hodin.
 

Moravské vlajky v Tescu (OC Futurum Brno)

 
eM Obchod — nový moravský prapor (150 x 300 cm)
http://www.emobchod.cz/vlajky/moravska-vlajka-svisla-150x300-cm

3 odpovědi na “377 RADNIC – moravské vlajky v Pardubickém kraji”

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *